​Vi er uddannede inden for fældning af træer

Mangler du hjælp til træfældning?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Ejendomsservice er vi uddannede inden for fældning af træer, hvorfor vi kan varetage mange forskellige opgaver.

Vi er naturligvis fuldt forsikrede.

Vi servicerer primært kunder fra Lolland og Falster, men står til rådighed over hele Sjælland. Vi fælder både træer for private, boligselskaber, ejendomsselskaber, kommuner osv., hvor vi også kan være behjælpelig med hækklipning.

Træfældning kan være farligt, hvis man ikke har det rette udstyr og viden. Derfor anbefaler vi ikke, at I eksperimenterer med opgaver på området, hvis I ikke har styr på det. Der er en grund til, at vi både bruger sele og lift. Uanset om I gerne vil have plantet nye træer, fældet træer eller have plejet de træer, I allerede har, kan vi hjælpe jer. Tøv derfor aldrig med at kontakte os for professionel hjælp. 

Hvad koster træfældning?

Den nøjagtige pris på træfældning afhænger af opgavens type og omfang. Derudover spiller det en rolle, hvilket materiale vi skal bruge. Uanset hvilken form for fældning af træer vi skal udføre, så sørger vi for, at vores priser er fornuftige.

Når vi har fældet træet, har vi selvfølgelig det rette udstyr til at fjerne træet og roden fra grunden. Vi har en flishugger til grene og små stammer (16 cm). Så hvis I kan bruge flis, fliser vi det gerne. Roden kan vi rodfræse for jer, så den ikke er til gene, og de overskydende stammer kan vi køre væk, hvis I ikke kan bruge dem.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi hjælpe jer med en billig fældning af træer, så er I meget velkomne til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 28 25 40 53 eller på e-mail info@ajejendomsservice.dk, så kommer vi ud og kigger, vejleder og sammensætter et godt tilbud til jer.

​​

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761