Totalentreprise tilbydes af kompetent firma​

Står du over for en totalrenovering af hus eller lejlighed? Så hjælper AJ Ejendomsservice gerne med totalentreprise, så processen bliver nem for jer. Vi tilbyder totalentreprise ved både store og små opgaver på Lolland, Falster og over hele Sjælland.

Som virksomhed har vi stor erfaring inden for faget, hvilket gør os kompetente til at hjælpe på mange forskellige områder. Ved de opgaver, vi ikke selv mestrer, har vi solide samarbejdspartnere at trække på. Vi står til rådighed for både private og erhverv.

Vi koordinerer det hele for jer ved en totalentreprise

Skal vi udføre totalentreprise ved dit næste byggeprojekt, så står vi for hele projektet. Du skal altså kun have én kontakt – resten af entreprisen er i vores hænder. Vi står altså for al kontakt til eksempelvis VVS og elektriker. Vi lægger gulve, maler, sætter køkken op, samt udskifter vinduer og døre.

Hos os får du altid en god pris, uanset hvilken opgave vi skal løse. Vores priser er fra 325 kr. i timen + moms, men vi sammensætter gerne et godt tilbud til dig. Selvom vi er en billig løsning, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, der altid er høj. Du kan derfor trygt vælge os til at udføre total- eller hovedentreprise for dig.​

Kontakt os for at høre mere

Lyder dette som noget for dig, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi står altid klar til at modtage opgaver fra kunder – store som små.

Hvis du vil høre mere, så ring på telefon 28 25 40 53, eller skriv til info@ajejendomsservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761