Kompetent maler med kvalitet i højsædet

Vi tager os af store og små maleropgaver

Er du på udkig efter en kompetent maler? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Ejendomsservice tilbyder vi nemlig hjælp til malerarbejde hos både private og erhverv. Vi står til rådighed for kunder på Lolland, Falster samt over hele Sjælland.

Vi er et malerfirma, der sætter god kvalitet og service i højsædet. Vi har en stor kærlighed og respekt for faget, hvorfor vi altid går ydmygt til en opgave med stor omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed.

Dette gælder alle opgavetyper – både små og store.

Hvad koster en maler?

Den eksakte pris på en maler afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på opgavens omfang, men vi kommer gerne ud til dig og får en snak, hvorefter vi giver et godt tilbud. Som udgangspunkt er vi dog en billig maler trods den høje omhyggelighed og kvalitet, der findes i vores arbejde.

Som malermester har vi stor erfaring, hvilket gør os i stand til at hjælpe på flere forskellige områder inden for maling. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at henvende dig til os, hvis du mangler hjælp. 

Vi tager også gerne opgaver for en bygningsmaler, og nogle af vores kernekompetencer er:

  • Maling
  • Spartling
  • Opsætning af filt
  • Opsætning af fibergips​

Ring for at aftale malerarbejdet nærmere

Her på siden finder du altså en kompetent maler, der tilbyder gode priser og resultater af høj kvalitet. Vi arbejder ud fra den filosofi om, at et godt malerarbejde kan få selv et dårligt projekt til at fremstå vellykket, mens et dårligt malerarbejde kan få selv et vellykket projekt til at fremstå som en fiasko.

Skal vi aftale nærmere, så kontakt os på telefon 28 25 40 53, eller skriv til info@ajejendomsservice.dk. Du kan også udfylde vores ​kontaktformular, så vender vi tilbage og finder en tid, der passer dig.

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761