Istandsættelse og maling af flyttelejlighed klarer vi

Skal du fraflytte en lejlighed i nærmeste fremtid, og har du brug for hjælp til istandsættelse og maling af den? AJ Ejendomsservice står altid gerne for både istandsættelse og maling af flyttelejlighed, så du kan tænke på andre vigtigere ting i forbindelse med din flytning. Vi er et professionelt firma, som tilbyder ejendomsservice og malerarbejde hos private og erhvervskunder i og omkring Lolland, Falster og på resten af Sjælland.

Når du fraflytter en lejebolig, følger der typisk en del rengøring, maling og anden istandsættelse med. Du har sikkert nok at tænke på i forbindelse med flytningen, og derfor kommer vi gerne og hjælper dig. Vi garanterer, at lejligheden kommer til at se dejlig ren og nymalet ud - altid til en god pris.

Vi servicerer både private og erhvervskunder

Vi har stor erfaring med istandsættelse og maling af flyttelejlighed, og derfor betyder hverken stand eller størrelse noget for os. Vi kan klare alle opgaver. Vi kan endda montere et nyt køkken, hvis der er behov for det.​

Vi står til rådighed for både private og erhvervskunder, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

I dag servicerer vi i forvejen otte boligselskaber, men vi har naturligvis bemanding til, at vi også kan hjælpe dig. Hos os er du sikker på, at din flyttelejlighed bliver helt up to date, så den står perfekt, når den skal afleveres til næste lejer.

Ring for et tilbud på istandsættelse og maling af flyttelejlighed

Kunne du tænke dig at hyre os til at stå for istandsættelse og maling af flyttelejlighed, eller har du nogle spørgsmål til vores services? Uanset hvad er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med professionel rådgivning og hjælp, så du ikke skal tænke på andet end at flytte dine ting. Vi kommer gerne ud forbi dig og kigger på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et godt og uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 28 25 40 53, eller skriv en e-mail til info@ajejendomsservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761