Miljø​

Vi er miljøbevidste, og bestræber os på kun at anvende svanemærket samt de mest miljørigtige produkter, som selvfølgelig samtidig er af høj kvalitet. Vores produkter er forsynet med miljømærkerne Blomsten og Svanen, der er Danmarks officielle miljømærkning.

De fleste vores maskiner kan tilsluttes en støvsuger, så vi minimerer støvgener og holder alt pænt og ryddeligt mens arbejdet udføres.

Vi ønsker selv at arbejde i gode og trygge rammer, hvilket vores malerarbejde også afspejler. Hvad er Blomsten & Svanen? Miljømærket maling giver garanti for, at malingen er miljøskånsom – dvs. opfylder de skrappe miljøkrav, og at der er taget hensyn til sundheden.

Blomsten er det europæiske miljømærke. Svanen er det nordiske miljømærke. Begge er officielt anerkendt af de danske myndigheder og har en uvildig kontrol.

Blomsten og Svanen gør det nemt at handle mere miljøvenligt. Når du køber en vare, har du nemlig garanti for:

  • At produktet er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags
  • At kvalitet og funktion er mindst lige så god som for andre produkter
  • At der er taget hensyn til din sundhed, fx at varen ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer​

Når et produkt bærer Blomsten eller Svanen, har produktgruppen været igennem en grundig vurdering af, hvordan det påvirker miljøet fra det produceres til det smides ud som affald. Kvalitet og sundhedspåvirkning har også været under lup.

I Danmark er det Miljømærkning Danmark, som garanterer, at miljømærkede varer lever op til de krav, der stilles til miljø, kvalitet og sundhed. Miljømærkning Danmark tager stilling til ansøgninger om at få mærkerne og sikrer, at reglerne for at bruge mærkerne bliver overholdt.

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761