Grundig hækklipning og andet havearbejde til en god pris

​Med professionel haveservice fra AJ Ejendomsservice, bliver jeres grønne områder holdt pæne og præsentable på hele Lolland, Falster og Sjælland. Vi tilbyder service af have og andet havehjælp for både private og erhverv. 

Vores havearbejde varierer naturligvis fra ejendom til ejendom, men vi yder altid den bedste service. Havearbejder indebærer bl.a. græsslåning, hækklipning, træfældning og generel haverenovering- og vedligeholdelse – og så endda til en god pris.

Professionel græsslåning og andet haveservice

Skal græsset fremstå som et flot visitkort, kan vi hjælpe jer med det. Vores græsslåmaskiner er med bioklip, så I altid får en pæn græsplæne uden græsklumper osv. 

Vi anbefaler, at man slår den en gang om ugen i højsæsonen, da det giver en meget flot og ensartet plæne. 

Vi trimmer selvfølgelig også kanterne, så I får et flot resultat.

​Hækklipning med flotte resultater

Havearbejde involverer ofte hækklipning. Og for mange er det ikke en sjov opgave. Det tager tid og der kommer meget ”affald”. Vi har udstyret og maskinerne til at udføre opgaven med klipning af hæk for dig, så du kan bruge tiden på noget mere sjovt end haveservice.

Når vi står for beskæring af hæk for dig, sørger vi for, at du får en flot klippet og trimmet hæk. Affald og afklip sørger vi selvfølgelig også for at skaffe dig af med, så du bare skal nyde resultatet.

Hvad koster havearbejde?

Vores priser varierer naturligvis alt efter opgavens omfang. Vi kan give et godt tilbud på en totalløsning, hvor vi kan stå for bl.a. græsslåning, lugning af bede, sprøjte, brænde ukrudt og hækklipning.

Ring til os i dag for at høre mere om haverenovering og haveservice på telefon 28 25 40 53. Du kan også sende en e-mail til info@ajejendomsservice.dk

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761