Havearbejde til en god pris​

Med haveservice fra AJ Ejendomsservice, bliver jeres grønne områder holdt pæne og præsentable på hele Lolland, Falster og Sjælland, for både privat og erhverv. Havearbejde varierer naturligvis fra ejendom til ejendom, men vi yder altid den bedste service. Havearbejde indebærer blandt andet græsslåning, hækklipning og generel vedligeholdelse af haven.

Professionel græsslåning af grønne områder

Skal jeres græs fremstå som et flot visitkort, kan vi hjælpe jer med det. Vores græsslåmaskiner er med bioklip, så I altid får en pæn græsplæne, uden græsklumper osv. Vi anbefaler at man slår den en gang om ugen i højsæsonen, da det giver en meget flot og ensartet plæne. Vi trimmer selvfølgelig også kanterne, så I får et flot resultat.

Få klippet en flot hæk

Hækklipning er for mange, ikke en sjov opgave. Det tager tid, og der kommer meget "affald". Vi har udstyr og maskinerne til at udføre opgaven for jer, så I kan bruge tiden til noget mere sjovt end havearbejde.

Vi sørger for en flot klippet og trimmet hæk. Affald og afklip, sørger vi selvfølgelig også for at skaffe jer af med, så I bare skal nyde tilværelsen.

Få en totalløsning på havearbejde

Hvad koster havearbejde? Vi kan også tilbyde jer en totalløsning, hvor vi kan stå for græsslåning, lugning af bede, sprøjte, brænde ukrudt og hækklipning.

Kontakt os på telefon 28 25 40 93 / 28 25 40 53 eller info@ajejendomsservice.dk. Vores havemand kommer gerne ud og udarbejder et fast tilbud på havearbejde, til en billig pris.

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Åvænget 18, 4700 Næstved​
​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761