Din fraflytterlejlighed sætter vi gerne i stand​

Skal du fraflytte en lejlighed i nærmeste fremtid? Så lad os komme og istandsætte den for dig, så den bliver klar til næste lejer. Vi er et professionelt firma, som tilbyder ejendomsservice hos private og erhvervskunder i og omkring Lolland, Falster og på resten af Sjælland.

Når du fraflytter en lejebolig, følger der typisk en del rengøring, maling og anden istandsættelse med. Du har sikkert nok at tænke på i forbindelse med flytningen, hvorfor vi gerne kommer og hjælper dig. Vi garanterer, at lejligheden kommer til at se dejlig ren og nymalet ud, til en god pris.

Vi servicerer både private og erhvervskunder

Vi har stor erfaring med istandsættelse af fraflytterlejlighed og derfor betyder hverken stand eller størrelse noget for os. Vi kan klare alle opgaver. Vi kan endda montere et nyt køkken, hvis der er behov for det.

​​

Vi står til rådighed hos både private og erhvervskunder, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp. I dag servicerer vi i forvejen otte boligselskaber, men har også bemanding nok til at hjælpe dig. Hos os er du sikker på, at din fraflytterlejlighed er up to date, når den afleveres til næste lejer.

Kontakt os hvis vi skal istandsætte din fraflytterlejlighed

Skal vi komme ud og hjælpe dig eller har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar med professionel hjælp, så du ikke skal tænke på andet end at flytte dine ting. Vi kommer gerne ud og kigger og giver et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon: 28 25 40 53. Du kan også sende en mail til: info@ajejendomsservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761