Maskinkørsel efter dine ønsker og behov​

​Mangler du hjælp til afhentning af maskiner? Så står vi hos Aj Ejendomsservice klar med professionel hjælp. Vi råder over forskellige køretøjer, som gør det muligt at løse mange forskellige opgaver og vi står til rådighed hos kunder i og omkring Lolland, Falster og over hele Sjælland.

Uanset om du mangler hjælp til afhentning af små eller større maskiner og køretøjer, så står vi klar med kompetent hjælp. Din tilfredshed er det vigtigste for os, hvorfor vi altid sætter dine ønsker og behov i første række. Vi hjælper til ved både simple og mere komplicerede former for maskinkørsel.

Vi tilbyder maskinkørsel på op til 3.500 kg.

Vi er et firma med stor erfaring på området og du kan derfor trygt lade os udføre maskinkørsel for dig. Vi ved præcis hvordan de forskellige maskiner skal håndteres. Vi kan håndtere maskiner på op til 3.500 kg. Derudover er vi i besiddelse af både fejeblad og autotrailer, så vi kan løse mange forskellige opgaver. 

​Vi hjælper eksempelvis gerne med flytning af maskiner på byggepladser eller med kørsel af biler fra værksted og hjem igen efter ulykke. Vi står ligeledes til rådighed med professionel maskinudlejning.

​Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig med det samme. Vi har døgnservice, hvor vi står klar til at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude, så du må altid gerne ringe uanmeldt og på alle tider af døgnet.

Vi kan kontaktes på telefon: 28 25 40 53. Du er også velkommen til at sende en mail til: info@ajejendomsservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761