Flytning af maskiner efter dine ønsker og behov

Mangler du hjælp til afhentning eller flytning af maskiner? Så står vi hos Aj Ejendomsservice klar med professionel hjælp. Vi råder over forskellige køretøjer, som gør det muligt at løse mange forskellige opgaver i forbindelse med flytning af maskiner, og vi står til rådighed for kunder i og omkring Lolland og Falster samt på resten af Sjælland.

Uanset om du mangler hjælp til afhentning af små eller større maskiner og køretøjer, så står vi klar med kompetent hjælp. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i første række. Vi hjælper til ved både simple og mere komplicerede former for maskinkørsel.

Vi tilbyder maskinkørsel på op til 3.500 kg.

Vi er et firma med stor erfaring på området, og du kan derfor trygt lade os stå for flytning af maskiner for dig. Vi ved præcis, hvordan de forskellige maskiner skal håndteres.​

Vi kan håndtere maskiner på op til 3.500 kg. Derudover er vi i besiddelse af både fejeblad og autotrailer, så vi kan løse mange forskellige opgaver, som du ønsker udført. Vi hjælper f.eks. gerne med flytning af maskiner på byggepladser eller med kørsel af biler fra værksted og hjem igen efter ulykke. Vi står ligeledes til rådighed med professionel maskinudlejning.

Kontakt os for at høre mere om flytning af maskiner

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med flytning af maskiner? Så kontakt os endelig med det samme. Vi har døgnservice, hvor vi står klar til at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude, så du må altid gerne ringe på alle tider af døgnet.

Vi kan kontaktes på telefon 28 25 40 53, men du er også meget velkommen til at sende en e-mail til info@ajejendomsservice.dk, hvis det ikke er akut. Vi sørger for at vende tilbage til dig snarest muligt.​

Skriv til os

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aj Ejendomsservice

Suså Landevej 54, 4160 Herlufmagle

​Telefon: 28 25 40 53   |   E-mail: info@ajejendomsservice.dk

CVR: 36667761